Från frustration till makt by Sandra Furulund

Från frustration till makt

  
Tänker du någonsin på den där frustrationen som kommer när du vet att du skulle vilja träna, sova, äta, meditera, yoga, pausa men du får inte till det för du drunknar i möten, arbetsuppgifter och andras behov?

Kan du känna att energin försvinner och tankarna maler när du väl drar en gräns eller när du säger att du inte har tid att hjälpa en kollega och du ifrågasätter om du verkligen gjorde rätt? 
 
Jag har varit där också. Så kände jag ofta och jag minns att jag längtade efter att det skulle kännas lätt och bekvämt att stå upp för mina prioriteringar och tidsplaner utan att andra skulle ha synpunkter på att det skulle gå snabbare och slippa frustrationen när ingen hade någon förståelse för vad saker och ting tog i tid. 
 
 
Jag bröt mig loss och jag vet att du kan göra det också - för det går.

Idag har jag mer energi än någonsin, jag är klartänkt från morgon till kväll, jag litar fullt ut till mig själv och kan direkt syna gamla autopiloter som blir triggade av kulturella filter i miljön runt omkring mig.

För vi har olika filter i miljön runt omkring oss som ligger som en blöt filt över oss, när vi inte ser dem tydligt. De filtren är som gjorda för att du ska välja andra och annat framför dig själv.

De filtren tar inte bara makt ifrån dig, de bidrar till att du som redan är väldigt ambitiös, lojal, omtänksam och vill mycket blir trött, stressad, frustrerad och tvivlar på om du verkligen kan prioritera dig själv.

Jag vill säga till dig att det kan du visst.

Du kan välja dig själv först.


I den här onlinekursen vill jag visa dig hur du gör för att bryta loss från att välja jobbet och andras behov framför dig själv och istället bestämmer själv hur du vill ha det. 

  
Jag vet att de som väljer jobbet och andras behov framför sig själva, det är ofta otroligt intelligenta, kompetenta, lojala och omtänksamma människor som den här världen behöver. 
 
 
Jag gissar att du är en av dem om du har läst så här långt. 

  
Jag vet att din intelligens, din kompetens, din förmåga att se samband som andra inte ser och din vilja att förbättra behöver ta plats.
 
 
Jag vet också att du behöver ta din makt för att kunna ta den platsen. 

  
Det är med din makt du kan ge till dig själv först och sedan ge till andra.
 
Med de här 17 stegen bryter du dig loss och du tar tillbaka din makt - så du kan välja dig själv först.


Vi startar den 4 juni. Anmäl dig idag så ses vi där inne!


Du får dessutom 3 bonusar när du anmäler dig innan 2 juni - scrolla ned för att läsa om dem.

Vill du hellre betala med faktura eller Swish? Mejla mig på sandra@stressradgivning.se så löser jag det.

(Om du har sidan öppen i Facebook eller Instagram, öppna den i Safari eller annan webbläsare för att det ska fungera bäst när du anmäler dig)
 

Lanseras June 4th, 2020

Din makt är en central del av din kraft.

Det är med din makt du får tillbaka din energi, står trygg i dina prioriteringar samtidigt som du ser att det aldrig var dig det var fel på.

Du har en miljö runt omkring dig som är präglad av att ta makten ifrån dig – och när du är klar här, går du inte längre på när andra försöker ta din makt ifrån dig.

För 16 kronor om dagen i 17 dagar får du totalt 17 steg levererade direkt till din inbox varje morgon + bonusar.

Tidsinvestering: 15-20 min om dagen i 17 dagar.
Du behåller tillgång till alla avsnitt och kan titta igen eller i efterhand om du missar en dag.
 
BONUS!  
Det här är andra omgången jag kör och även denna gång får du med tre bonusar helt gratis för att göra det här till ett självklart beslut för dig.
 
BONUS 1: Onlinekursen Jag får ta plats. Värde 999 kronor.
 
Tom den 2 juni får du dessutom:
 
BONUS 2: Onlinekursen del 1 av Jag lever mitt liv. Värde: 899 kronor.
 
BONUS 3: Workshop Online: Sätt personliga mål för 2020 så du kan gå din väg, på ditt sätt. Värde: 297 kronor.

Totalt värde bonusar: 2 195 kronor. 

Har jag blivit tokig? Nej. 

Det gör mig förkrossad att se ambitiösa, högutbildade, intelligenta och omtänksamma människor som jag vet att den här världen behöver gå i liknande mönster som jag, innan jag tog tillbaka min makt. 
 
Resultatet blir att de antingen håller sig själva tillbaka eller kör slut på sitt eget driv för de övergör allt utom sig själva. 
 
Och världen behöver de här människorna, de behöver byta plats med några av dem som sitter på ledande positioner och nyckelpositioner idag, för flera av dem är varken intelligenta, ambitiösa eller omtänksamma och det de gör, gör de för egen vinnings skull.  
 
Jag vet att du är en av dem som världen behöver.

Jag vet att din intelligens, din kompetens, din förmåga att se samband som andra inte ser och din vilja att förbättra behöver ta plats.

Jag vet också att du behöver ta din makt för att kunna ta den platsen.
 

Ett nytt steg släpps varje dag i 17 dagar. Alla steg samlas ihop här på sandrafurulund.se som du alltid har tillgång till och enkelt kommer åt om du skulle missa en dag eller om du vill lyssna fler gånger.
 
Och du, om du ogillar ordet makt och tycker att det känns obekvämt och något som du inte kan känna igen dig i.

Då ska du definitivt gå in här, särskilt om du samtidigt vet att du är en sådan som är ambitiös, vill mycket, ser samband som andra inte ser och levererar resultat även när andra inte gör det de ska. För då behöver du din makt, mer än någon annan.
 
Och jag lovar dig att du kommer att gilla ordet makt när vi har jobbat ihop ett tag.

Ord från tidigare deltagare

Vill tacka för denna stärkande, peppande, informativa kurs och för alla fina verktyg jag fått med mig för att kunna stå i min egen makt!!! 
Tack, tack, tack❤️
Jag gillade att det var korta avsnitt så att det inte blev för mycket på en gång. 

Tack för en bra onlineserie!
Ser så fram mot varje dag att öppna en ny del av denna viktiga, fantastiska och peppande kurs!
Nu har jag lyssnat på första videon och jag älskar Dig redan! 

Tack för Din energi och Ditt engagemang! 

Det märks när det kommer från hjärtat.
Den innehåller så otroligt många igenkännande tankar och mönster, och det är en sån befrielse när du sätter ord på allt och hjälper oss att ta makten över våra liv och större hänsyn till våra jag som vi satt i andra rummet av olika anledningar
Du anar inte hur glad jag är över att ha hittat din kurs!
Jag har verkligen tagit till mig dina steg. Så värdefullt! 

Du är så fantastisk på att förmedla, väldigt pedagogiskt. 

Jag har uppskattat varje dag tillsammans med dig ❤

Hej fantastiska du!

Mitt namn är Sandra Furulund.
Jag leder dig som är ambitiös, högkänslig och som vill mycket till mer energi, tillit, kraft och mening så du kan leva ditt liv. På ditt sätt. För vi behöver dig.

Av mig får du lösningar så du kan vara dig själv, känna frihet, lugn och energi, få nya insikter, klarhet och slippa frustration och onödig stress. 

Sedan 2016 möter jag dagligen ambitiösa och drivna människor i min roll som Stressrådgivare och High Performance Coach.